Gustări Aviko pentru livrare

Faceți diferența cu aperitive speciale

Livrarea de mâncare a devenit un sector extrem de competitiv în ultimele câteva luni. În prezent, piața este saturată cu opțiuni pentru livrarea la domiciliu și, prin urmare, este crucial să depunem toate eforturile necesare pentru a face diferența!

Creați noi ocazii pentru a savura mâncarea

Deși localurile care servesc mâncare sunt funcționale, numărul de clienți a scăzut. Așa că niciodată nu a fost un moment mai bun pentru furnizorii de servicii de catering să ia în considerare ideea de a-și actualiza meniul și de a face clienții să dorească noi momente dedicate plăcerii de a mânca.

Ce spuneți de adoptarea unei culturi sociale, de împărțire a mâncării în confortul propriei case?

Mulți dintre clienți nu se simt suficient de confortabil încât să servească cina în local, ci optează pentru mâncare la pachet sau livrare la domiciliu - iată cum îi puteți ajuta să continue experiența gastronomică și în afara restaurantului.

Cum pentru mulți clienți pizza rămâne cea mai populară opțiune de mâncare ce poate fi livrată și împărțită cu membrii familiei, este spațiu suficient pentru adăugarea de valoari noi acestui segment. Cheia succesului este să le oferiți clienților obișnuiți ceva diferit - vor adora ce le veți pregăti!

Clienților curioși le place ideea să guste din toate felurile de mâncare, în loc să aleagă un singur preparat din meniu. Mai mult, în special în cazul generațiilor mai tinere, ideea de a împărți a cunoscut o popularitate în creștere chiar dinainte de vremea coronavirusului. Împărțim mașini, case, chiar și experiențe personale prin intermediul rețelelor de socializare - pur și simplu ne place să împărțim! Și se pare că tendința de împărțire a mâncării a supraviețuit carantinei care ne-a ținut departe de restaurante și localuri!

 

Împărțiți distracția cu familia acasă

Este momentul ideal să acționați și să vă ajutați clienții cu opțiuni convenabile și unice pentru preparate ce pot fi împărțite - care bineînțeles pot fi livrate. Vă ajutăm și noi și vă prezentăm Cutia cu bunătăți și gustări pentru livrare.

Aflați ce face bucătarul șef Ivo Schellen cu aperitivele Aviko pentru a crea o adevărată petrecere în farfurie (videoclip mai sus).

 

Pentru bunătăți și gustări îmi place întotdeauna

să creez o mică petrecere pe farfurie. Bineînțeles,

îmi place să ofer ceva diferit față de

colegii mei. Astfel, adăugăm valoare

gustărilor cu aperitivele Aviko. Așa reușesc

să aduc varietate în cadrul

gustărilor vegetariene. Calitatea aperitivelor este

superioară, întrucât cele mai multe sunt produse în

Spania - țara tapas-urilor.

- Ivo Schellen

 

De ce aperitive?

  • Momentele tradiționale dedicate plăcerii de a mânca pierd teren
  • 32% din consumul din industria alimentară se înregistrează înainte sau după servirea mesei
  • Platourile Bunătăți și gustări, ideale pentru împărțit cu familia și prietenii, sunt la mare căutare în prezent.
  • Mai mult decât atât, platourile Bunătăți și gustări sunt foarte profitabile.
  • Aviko oferă 7 aperitive diferite, perfecte pentru livrare - aveți din ce alege.
  • Aceste aperitive au un termen lung de păstrare, fiind ideale pentru livrare.
  • Reprezintă modalitatea ideală de a oferi varietate în gustările vegetariene.

Prezentarea face diferența

Uneori, felul în care combinați și ambalați preparatele este elementul care face diferența. Cu acest concept creați un nou moment de livrare pentru consumatori. O cutie cu aperitive perfecte pentru livrare este ideală pentru un moment de răsfăț cu bunătăți și gustări acasă. Este un moment de distracție și bucurie, deci prezentați-l exact așa!