aviko-gratinati-livrare

Gratinații Aviko - soluția perfectă pentru un meniu takeaway

Pentru a vă diversifica meniul de livrare, oferiți clienților o experiență culinară extraordinară și o masă de înaltă calitate, livrată la domiciliu, cu gratinații Aviko

Urbanizarea, comoditatea și digitalizarea determină schimbări în comportamentul de cumpărare al consumatorilor. Covid-19 a consolidat aceste tendințe și a accelerat dezvoltarea ofertelor de livrare (și de takeaway) la punctele de catering. Aceasta a fost singura modalitate de a susține afacerea de catering în timpul pandemiei.

Pentru a vă ajuta să vă diversificați meniul de livrare, să oferiți clienților o experiență culinară extraordinară și o masă de calitate livrată la ușa lor, Aviko vă prezintă gratins - soluția perfectă pentru a vă ajuta să vă maximizați oferta de livrare și de takeaway.

5 motive pentru care ai nevoie de gratinații Aviko în oferta ta de takeaway/livrare la domiciliu

  1. O experiență gastronomică la domiciliu. Un clasic al bucătăriei franțuzești, ideal pentru întâlniri cu prietenii și perfect pentru livrare și la pachet. Calitatea gratinaților Aviko este cea mai bună de pe piață - un merit al feliilor de cartofi proaspeți fierți la abur, al sosului cremos de brânză și smântână și al cantității acestui sos, la care Aviko nu se zgârcește. Combinația dintre ingredientele de înaltă calitate și procesul de producție înseamnă că gratinații Aviko își păstrează forma pentru o perioadă lungă de timp.
  2. Durata de pregătire. Gratinații Aviko trebuie încălziți timp de 15-22 de minute într-un cuptor cu convecție și sunt gata! Datorită compoziției produsului, porția reține foarte bine căldura și își păstrează forma pentru o perioadă lungă de timp - până la 1 oră după preparare.
  3. Controlul porțiilor și calcularea ușoară a costului alimentelor - o porție are o greutate fixă - în funcție de varianta selectată: 35/100 g.
  4. Posibilitatea de reîncălzire la domiciliu - cartofii gratinați Aviko vor fi perfecți ca parte a unui meniu "reîncălzit acasă" sau ca parte a unui meniu de catering pentru Paște, Crăciun etc.
  5. Varietatea de arome - cu roșii și brânză mozzarella, cu broccoli, cu ciuperci, cu bacon și brânză Reblochon sau cu igname - te ajută să ieși în evidență!
Aviko gratins retete