noutati-vegane-in-gama-Aviko

Noutăți vegane în gama Aviko – fă cunoștință cu gustările noastre pe bază de plante!

Aviko se alătură tendinței vegane cu trei noi gustări pe bază de plante: descoperă avantajele oferite de Chili Cheezz Nuggets, Chicken Pops și Cheezz Onion Rings!

„Veganizarea” este una dintre cele mai vizibile noi tendințe internaționale în gastronomie: pe măsură ce obiceiurile de consum se schimbă, din ce în ce mai mulți operatori HoReCa își dau seama că merită să le ofere clienților mai multe produse și mâncăruri fără ingrediente de origine animală. Aviko lansează trei noi gustări 100% pe bază de plante: descoperă avantajele oferite de Chili Cheezz Nuggets, Chicken Pops și Cheezz Onion Rings!  

Studiile din industria alimentară arată că vânzările globale de produse pe bază de plante au crescut cu 38%. Potrivit sondajelor, 66% dintre consumatori renunță la carne din motive de sănătate, iar 33% preferă înlocuitorii de carne pe bază de plante. Noile gustări Aviko oferă o alternativă convingătoare și delicioasă la produsele de origine animală: gustul lor este imposibil de distins de cel al brânzei sau al puiului, astfel încât acestea se adresează unei game largi de consumatori, de la veganii convinși până la cei care adoră carnea, dar și experimentele culinare. Clienții – în special tinerii – sunt mereu în căutare de experiențe gastronomice versatile și dornici să încerce noi arome și tendințe, iar aceste gustări pot fi un mare succes pe un platou de gustări sau lângă o bere, într-o salată sau wrap, dar și ca o garnitură la un burger.  

Chili Cheezz Nuggets pe bază de plante sunt o gustare delicioasă crocantă la exterior, care se topește în gură, amintind de brânză, cu un gust ușor picant, datorită ardeiului verde jalapeño. Dar nu numai gustul, ci și textura este aceeași cu cea a produselor de brânză similare. Această gustare are avantajul de a fi 100% vegetală, fără lactoză, oferind în același timp o valoare nutritivă mai favorabilă decât produsele lactate (conținut mai mic de sare și de acizi grași trans). Gustările vegane rămân proaspete și crocante timp de până la 30 de minute. Dimensiunea ideală a porției este de 6-7 bucăți de persoană.   

Chicken Pops pe bază de plante sunt 100% vegetale, dar au același gust ca și puiul. Aceste gustări rotunde au un înveliș crocant cu un interior sfărâmicios, ceea ce le face un adevărat deliciu. Chicken Pops sunt alegerea ideală pentru salate și platouri mixte. În plus, au un conținut mai mic de sare și de acizi grași trans, în comparație cu produsele similare pe bază de carne și își păstrează prospețimea timp de până la 30 de minute. Porția ideală este de 8-10 bucăți de persoană.  

Cheezz Onion Rings pe bază de plante reprezintă versiunea vegană a popularelor inele de ceapă cu brânză. Gustările sunt preparate din ceapă proaspătă feliată și ușor prăjită, cu înlocuitor de brânză cu aromă de Cheddar, 100% vegetal. Cu această specialitate crocantă la exterior și cremoasă în interior poți să-ți extinzi oferta fără lactoză și le vei oferi clienților tăi ceva superior și din punct de vedere nutrițional, datorită conținutului redus de sare și de acizi grași trans. Porția ideală este de 3-4 bucăți de persoană, care rămân proaspete timp de până la 30 de minute.

Chicken Pops și Cheezz Onion Rings pot fi pregătite în friteuză, cuptor clasic, air fryer, friteuză rapidă sau cuptor cu bandă rulantă. Modul recomandat de preparare pentru Chili Cheezz Nuggets este în friteuză. Toate cele trei produse congelate rapid sunt ușor de porționat, astfel încât poți prepara exact atât cât ai nevoie la un moment dat. Produsele vegane sunt perfecte nu numai pentru takeaway, ci și pentru livrare, ceea ce le face ușor de încorporat în stilul de viață agitat de astăzi.  

Ai întrebări despre produse? Sau vrei să le încerci? Colegii noștri de la vânzări îți stau la dispoziție!