Întrebări frecvente
Cartofii prăjiți Aviko Super Crunch au un înveliș crocant. Datorită acestui înveliș special, cartofii prăjiți sunt foarte crocanți și timpul lor de păstrare este mai lung decât cel al cartofilor prăjiți fără înveliș. Calitatea crocantă a cartofilor prăjiți rămâne bună până la 30 de minute după prăjire. Deoarece cartofii prăjiți rămân crocanți pentru o perioadă îndelungată de timp, sunt ideali pentru livrare și pentru a fi luați la pachet. De asemenea, există mai puține pierderi.
Multe produse Aviko constau doar din cartofi și ulei. Dacă alergenii au fost încorporați într-un produs, aceștia sunt menționați în declarația ingredientelor. Acesta poate fi găsită împreună cu produsul relevant pe site, sub „Alergeni”. De asemenea, puteți utiliza filtrul „Alergeni” disponibil pe pagina de prezentare a produsului.
Cartoful este bogat în nutrienți. Nu conține grăsimi și are jumătate din kilocaloriile din orez și paste. Este format din aproximativ 80% apă. De asemenea, conține minerale, vitamine și fibre și este o sursă de amidon sub formă de carbohidrați complecși. Cartoful conține complex de vitamine B și o cantitate mare de vitamina C, care este comparabilă cu aceleași valori ale majorității fructelor.
Cartoful conține, de asemenea, cantități mari de potasiu, magneziu, fosfor, fier și calciu. Prin urmare, cartoful se încadrează perfect într-un stil de viață sănătos. Cartoful este, de asemenea, un produs popular în întreaga lume datorită versatilității sale.
Aviko se străduiește să folosească cât mai puțini aditivi. Toate ingredientele unui produs Aviko pot fi găsite în prezentarea generală a specificațiilor produsului.
Lungimea cartofilor prăjiți depinde de tuberculii de cartofi utilizați în producție, iar dimensiunea tuberculilor fiecărui produs natural diferă pe an de recoltă. Creșterea cartofilor depinde în principal de cantitatea de precipitații dintr-un anumit sezon. În fiecare an, Aviko cumpără cele mai bune soiuri de cartofi de la fermieri cunoscuți și de încredere. Cu toate acestea, nu putem elimina toate diferențele din cauza schimbărilor climatice și a condițiilor de sol.
Cartoful provine inițial din Anzi, unde a fost cultivat de mii de ani. Cartoful a existat cu 13.000 de ani în urmă în anumite părți ale Americii de Sud, inclusiv în Chile (și, de asemenea, în Peru acum 8.000 de ani), știm din săpături arheologice. Cartofului i s-au dat tot felul de porecle, precum Kuntur Warmi care înseamnă „ca o femeie de culoarea condorului”.
Dacă aveți o reclamație cu privire la un produs Aviko, am dori să o auzim, pentru a o putea rezolva. Vă rugăm să ne contactați prin formularul de reclamație. Vom răspunde cât mai curând posibil. Desigur, ne puteți suna și la +40 722 46 82 32. Suntem disponibili în zilele lucrătoare între orele 8:00 și 16:00.