Cartofi gratinați cu bacon și brânză Brie aromatizați cu cimbru
INGREDIENTE
- 8 cartofi gratinați cu cașcaval și smântână de la Aviko
- 8-16 felii de bacon
- 150 g brânză Brie, feliată
- 8 crenguțe de cimbru
Produsul folosit
MOD DE PREPARARE
- Se preîncălzește cuptorul la temperatura de 220°C. Dacă este necesar, se perforează baconul cu un bețișor pentru frigărui.
- Se așază cartofii gratinați pe tava de copt, iar deasupra se pune brânza Brie și crenguțele de cimbru.
- Se lasă cartofii gratinați în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute, până când capătă o crustă aurie și sunt pătrunși bine.
Variantă: O combinație delicioasă este și cea cu pesto, roșii și mozzarella.
Ingredientele se pun pe cartofii gratinați înainte ca aceștia să fie dați la cuptor.