Inele de ceapă în aluat de bere cu sos de cartofi și praz
Ingrediente
10 porții
- Aviko Beer Battered Onion Rings - 60 bucăți (aproximativ 1,3 kg)
- 1 fir mare de praz
- 800 g de cartofi
- 100 g de unt
- 350 ml de smântână
- o legătură de cepșoară
- sare și piper
Mod de preparare
- Se prepară inelele de ceapă în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Se taie prazul în felii subțiri, iar cartofii în cubulețe. Legumele se pun la călit în unt, la care se adaugă apă, sare și piper.
- După ce cartofii s-au înmuiat suficient, se pasează legumele cu ajutorul unui blender, se adaugă smântână rece și se pasează din nou.
- Sosul astfel preparat din cartofi și praz se amestecă bine cu cepșoara tăiată mărunt.
- Se pun inelele de ceapă pe farfurii și se servesc împreună cu sosul.