Chifteluțe de pui vegetale pe pat de salată, cu hașme la grătar și dressing franțuzesc cu muștar de Dijon și chilli
Ingrediente
10 porții
- Aviko Plant-based Chicken Pops – 90 bucăți (aproximativ 1,08 kg)
- o căpățână de salată creață
- 500 g de hașme
- 1 ardei cayenne
- 100 ml de ulei de măsline
- 10 g de sare
- 50 g de muștar de Dijon
- 50 ml de miere
- 10 g de piper
Mod de preparare
- Se prepară chifteluțele de pui vegetale în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Salata se spală și se usucă, după care se separă frunzele.
- Hașmele se taie în sferturi, se stropesc bine cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
- Se amestecă muștarul cu mierea, sare, piper și ardeiul cayenne tocat fin. La dressingul astfel obținut se adaugă puțin ulei de măsline.
- Se aranjează frunzele de salată pe farfurii și se stropesc cu dressingul, iar deasupra se așază hașmele la grătar și chifteluțele de pui vegetale.