Aviko Inele de ceapă cu brânză vegetală cu cremă de roșii coapte și ardei

Inele de ceapă cu brânză vegetală cu cremă de roșii coapte și ardei

Ingrediente

10 porții

  • Aviko Plant-based Cheezz Onion Rings – 60 bucăți (aproximativ 1,8 kg)     
  • 700 g de roșii      
  • 300 g de ardei gras roșu 
  • 10 g de sare
  • 10 ml de ulei de măsline
  • 10 g de piper
Aviko Inele de ceapă cu brânză vegetală cu cremă de roșii coapte și ardei

Mod de preparare

  1. Se prepară inelele de ceapă în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Roșiile și ardeii (tăiați pe jumătate) se stropesc bine cu ulei de măsline și se sărează puțin. Se dau la cuptor și se lasă să se coacă timp de aproximativ 15 minute, la temperatură mare.
  3. Se scot roșiile și ardeii din cuptor și se pun într-un bol care se acoperă cu folie de plastic. După 15 minute se curăță legumele de coajă și de semințe. Se pasează în blender, adăugându-se treptat uleiul de măsline și piperul măcinat.
  4. Crema astfel obținută se lasă la răcit și se servește împreună cu inelele de ceapă crocante.
aviko_inele_de_ceapa_cu_branza_vegetala