Loaded Fries Wavy Tahiti Teahupo’o
Ingrediente (pentru o porție)
- 250 g Cartofi prăjiți ondulați și crocanți, aromați cu brânză și ceapă
- 3 linguri de sos rendang cu vită
- o linguriță de curry
- o lingură de maioneză
- 2 linguri de atjar tjampoer
- o lingură de ceapă prăjită
- o jumătate de lingură de creson
Produs folosit
Mod de preparare
Timp de gătire: 5 minute
- Se prepară cartofii în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Între timp, se încălzește sosul rendang. Se amestecă maioneza și curry-ul.
- Se așază cartofii pe un platou de servire sau într-un castron. Deasupra se pune atjar tjampoer și sosul rendang.
- Se picură maioneza cu curry peste cartofi, iar la final se pune ceapa prăjită și cresonul.
Pont: Preferi fără carne? Poți prepara sosul rendang cu ciuperci pleurotus, varză sau jackfruit.
Pont: Pentru o aromă mai puțin intensă poți adăuga puțin lapte de cocos în sosul rendang.