Loaded Fries Wavy Punta de Lobo
Ingrediente (pentru o porție)
- 250 g Cartofi prăjiți ondulați și crocanți, aromați cu brânză și ceap
- 3 linguri de sos bolognese cu carne tocată (de vită)
- 2 linguri de maioneză
- 2 crenguțe de busuioc
- 2 linguri de parmezan ras
- Blender sau robot de bucătărie
Produs folosit
Mod de preparare
Timp de gătire: 5 minute
- Se prepară cartofii în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Se încălzește sosul bolognese.
- Între timp, se pasează maioneza împreună cu frunzele de busuioc într-un blender sau robot de bucătărie. Se păstrează câteva frunze pentru decor.
- Se pun cartofii într-un castron sau pe un platou de servire. Se toarnă cu lingura sosul bolognese peste cartofi.
- Deasupra se picură maioneza cu busuioc și se ornează cu parmezan și frunzele de busuioc păstrate.
Pont: Preferi o variantă fără carne? Folosește sos bolognese vegetarian, preparate cu carne vegetală tocată sau linte.