loaded-fries

Loaded Fries Wavy Punta de Lobo

Ingrediente (pentru o porție)

aviko-wavy-blends_-cheezz-and-onion-style Cartofi prăjiți ondulați și crocanți, aromați cu brânză și ceapă

Mod de preparare

Timp de gătire: 5 minute

  1. Se prepară cartofii în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Se încălzește sosul bolognese.
  2. Între timp, se pasează maioneza împreună cu frunzele de busuioc într-un blender sau robot de bucătărie. Se păstrează câteva frunze pentru decor.
  3. Se pun cartofii într-un castron sau pe un platou de servire. Se toarnă cu lingura sosul bolognese peste cartofi.
  4. Deasupra se picură maioneza cu busuioc și se ornează cu parmezan și frunzele de busuioc păstrate.

Pont: Preferi o variantă fără carne? Folosește sos bolognese vegetarian, preparate cu carne vegetală tocată sau linte.